Despre noi

CONSTIL INTERNATIONAL este o companie romaneasca, cu capital privat, cu 23 ani de activitate pe piata constructiilor civile si a finisajelor interioare si exterioare din Romania. Infiintata in 2001, firma noastra a reusit sa se remarce prin rezultate foarte bune in domeniu, oferind calitate, seriozitate, promptitudine si preturi competitive. Suntem o companie dinamica, care a stiut ca pentru a castiga o pozitie pe piata trebuie sa respecte criteriile si exigentele acesteia, calitatea fiind un cuvant cheie al companiei. Am reusit intr-un timp extrem de scurt, plecand de la ideea ca daca altii pot, noi trebuie sa putem mai bine si mai repede.

In activitatea de constructii dispunem de o echipa consolidata in timp formata din oameni calificati cu experienta, avand grija ca acestia sa fie foarte bine motivati si sa aiba un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului care sa faca posibila executia unei game largi de lucrari la un nivel ridicat de calitate si eficienta. In relatiile cu clientii nostri promovam pe cat posibil solutii constructive atat in etapa pregatitoare, cat si pe parcursul fazelor de executie, acestia beneficiind de tot suportul nostru tehnic si logistic pentru realizarea obiectivelor propuse.

Practic, acoperim o gama larga de lucrari pentru proiectele dvs., cu o echipa formata din profesionisti cu initiativa de dezvoltare.

Pentru toate fazele determinante ale proiectelor in desfasurare exista o supervizare a unui inginer constructor RTE (responsabil tehnic cu executia).

Ne asumam ducerea la indeplinire a proiectelor prin contracte ferme, cu termene de realizare bine stabilite si de comun acord cu beneficiarii.

Pentru a va oferi cel mai bun raport calitate / pret al lucrarilor, conducerea firmei trateaza si analizeaza fiecare proiect in parte si deleaga echipe formate din oameni specializati pe categorii de lucrari aferente.

Lucrarile pe care le executam acopera aproape toate domeniile activitatii de constructii: constructii civile si industriale, finisaje interioare si exterioare, executii termosistem, instalatii electrice, instalatii tehnico-sanitare si de incalzire, mansardari blocuri, acoperisuri si invelitori de orice tip, confectii metalice, tamplarie PVC si aluminiu, pereti cortina si placari cu bond (fatade ventilate).


CompetenţeCertificate de calitate

Societatea noastra va ofera servicii de inalta calitate, conforme cu prevederile legale si toate reglementarile aplicabile din punct de vedere: