Servicii

CONSTIL INTERNATIONAL realizeaza pentru clientii sai constructii civile si industriale de calitate superioara, la un pret optim, folosind cele mai noi tehnologii si materiale existente. Obiectul principal de activitate este acela de a asigura servicii de calitate in ceea ce priveste construirea caselor particulare, a vilelor, a imobilelor cu mai multe etaje si a caselor de vacanta.

In acest context compania noastra prezinta sfaturi si solutii in ceea ce priveste: planificarea, alegerea locului, actele necesare, constructia propriu-zisa, asistenta tehnica pe perioada executiei constructiei, intocmirea documentatiei de santier, pentru toate materialele aprovizionate (beton, otel beton, etc) fiind obligatorii certificatele de conformitate, calitate si incercari de laboratoare autorizate.

Dotarile firmei includ: mijloace de transport, schele profesionale, betoniere, vibratoare, compactoare, scule de mica mecanizare. Dispunem de un personal numeros ce acopera toate categoriile de meserii: zidari, dulgheri, fierari betonisti, gletuitori, vopsitori, lacatusi, constructori, electricieni, instalatori, faiantari, sudori, ingineri de constructii.