Servicii Tâmplărie PVC şi Aluminiu, Pereţi Cortină şi Placări Bond

1. Tâmplărie PVC şi Aluminiu

Executam la cel mai inalt standard de calitate ferestre si usi cu profile PVC si aluminiu, folosind o paleta larga de culori potrivit stilului Dumneavoastra. Va oferim consultanta asigurata de personal calificat, masuratori si evaluari, transport gratuit, demontarea tamplariei vechi, un montaj rapid si de calitate, service post garantie.

Tamplaria PVC se remarca prin parametrii de izolare termica si fonica superiori grad de siguranta ridicat, posibilitatea realizarii oricaror cerinte arhitecturale, nu contine Plumb si este 100% reciclabila.

In functie de cerintele clientului si de conditiile climaterice ale zonei in care se monteaza, tamplaria PVC poate fi executata pe profil 5 camere izolatoare sau din 6 camere izolatoare.

Principalele avantaje ale seriei cu 5 camere: Principalele avantaje ale serie cu 6 camere: Accesorii tamplarie:

Recomandare sticlă

In geam se ascunde un potential nebanuit. Foarte important intr-o tamplarie in afara de profile, armatura si feronerie este tipul de geam folosit care reprezinta aproape 85% din spatiul prin care se pierde caldura. In functie de alegerea acestuia, reusiti sa va izolati termic mai mult sau mai putin locuinta. Coeficientul de transfer termic cel mai mic da confortul cel mai mare! In cazul in care doriti sa reduceti cheltuielile pentru incalzire si sa evitati pierderea de caldura, nu trebuie sa va declarati multumiti cu un geam de peste 1,4 W/mpK. Ca atare va recomandam tamplaria moderna din profile Ramplast cu geam termoizolator Low-E. Pelicula microscopica de argint de pe foaia de sticla Low-E permite trecerea luminii, dar blocheaza evacuarea caldurii determinand reducerea pierderii de energie termica. Izolarea optima a geamului termopan este data de bagheta de 16 mm in care se introduce o sare numita "silicagel", care are proprietatea de a absorbi umiditatea. Aerul dintre foile de sticla este un bun izolator termic. Geamul termopan cu ARGON izoleaza cu 30% mai mult, iar cel cu KRYPTON cu 86% mai mult decat geamul termopan normal.


Recomandare feronerie

Avantajele conferite de folosirea feroneriei Maco

La testul de coroziune feroneria a rezistat 510 ore fata de minimul necesar de 240 de ore. Toate cele 4 suruburi ale balamalelor se prind in armatura. Culoarea feroneriei este uniforma, fara disonante, ceea ce ofera un aspect optic placut. Exista imposibilitatea batarii ferestrei in timp ce este deschisa datorita unei piese de siguranta ce este montata direct din fabrica. Se asigura inchiderea perfecta a ferestrelor mari printr-un element care nu este vizibil, cu posibilitate de reglaj. Garantia producatorului este de 10 ani.

Avantajele conferite de folosirea feroneriei WinkHaus

Balamalele, reglabile pe 3 directii, sunt prinse in 4 suruburi, avand elementele de fixare de 6 mm. Prinderea balamalelor inferioare pe cercevele se face cu 6 suruburi. Etansarea ramelor pe toc se realizeaza prin mecanismul cu cremon ce are inchidere in cel putin 3 puncte, functie de inaltime canalului de feronerie (falt). Presiunea elementului mobil (cercevea) pe toc se face prin piesa de blocare ce este fixata pe toc si nu pe tija mecanismului, ceea ce are avantajul rezistentei in timp. Toate elementele sunt inlantuite realizandu-se astfel o distributie optima a sarcinii pe toate punctele de fixare. Avantajele feroneriei WinkHaus: fiabilitate mare, etansare perfecta, garantia producatorului este de minim 15.000 de cicluri inchis-deschis (la 3 actionari pe zi rezulta in jur de 15 ani), rezistenta sporita la actiunea "musafirilor" nepoftiti - prin inchiderea multipunct precum si prin montarea de elemente antiefractie.

Avantajele conferite de folosirea feroneriei Roto

Ferestrele ce au in componenta elemente de feronerie Roto ofera un grad sporit de confort in utilizare, o functionare impecabila, dar si o lunga durata de viata. Feroneria Roto - import Germania - are urmatoarele caracteristici tehnice:



2. Pereţi Cortină

Peretii cortina reprezinta fatade din sticla si aluminiu, autoportante, cu proprietati termo si fonoizolatoare. Aceste structuri din sticla si aluminiu se pot aplica pentru planuri verticale, pentru cele inclinate, dar si pentru acoperisuri (luminatoare sau cupole). Peretii cortina reprezinta o modalitate moderna, dar usoara, de a "imbraca" o constructie, timpul de executie al lucrarii fiind mic, iar intretinerea acestora relativ ieftina si usoara.

Exista mai multe tipuri de pereti cortina, dintre care cele mai uzuale sunt: cel clasic (cu profile care acopera vizibil sticla atat pe verticala, cat si pe orizontala), cel semi-structural (la care se observa doar un contur de aluminiu care rigidizeaza prinderea) si cel structural (in care de la exterior se vede numai sticla, aplicata pe profile din aluminiu cu un silicon special). In cazul peretilor cortina structurali sau semi-structurali sunt vizibile numai sticla si garniturile inguste dintre ochiurile de sticla, dand impresia unui perete in intregime din sticla, cu un impact estetic deosebit. Dar aceste tipuri de perete cortina sunt si cele mai scumpe.

Indiferent de tipul de perete cortina necesar, realizarea practica se transpune prin imbinarea unui caroiaj de montanti verticali cu traverse (rigle) orizontale. Izolarea este realizata prin intermediul principiului camerelor de aer si a garniturilor cu piese de etansare in dreptul asamblarii traversei pe montant, iar evacuarea apei se realizeaza printr-un sistem de canale de drenaj prin piesele de strangere si piesele de acoperire orizontale. Proiectarea de specialitate este obligatorie si trebuie sa respecte mai multe conditii reglementate prin normativ. Conditia de rigiditate conduce la limitarea deplasarilor si deformatiilor verticale si orizontale ale ochiului de fatada in cazul actiunilor seismice, actiunii vantului, variatiilor de temperatura, precum si in cazul deformatiilor impuse de sistemul structural al constructiei.

Peretii cortina pot fi combinati cu placari de fatade din materiale compozite pe suport de aluminiu de tip bond (alucobond, etalbond, reynobond, jbond, exalcobond, naturalbond).



3. Placări cu Bond

O modalitate practica, dar moderna, in mediul urban, o reprezinta personalizarea unei cladiri noi sau renovate, prin fatade ample, placate cu materiale compozite. Avantajul acestor fatade rezulta din inglobarea de materiale usoare care nu solicita structura de rezistenta a cladirii, durabile si usor de intretinut.

Exista diverse variante de realizare a unei fatade ventilate, dar in mod uzual se practica placarile de fatade cu casete din aluminiu compozit de tip bond. Avantajele acestui tip de material sunt: aspectul modern, usurinta in prelucrare, materialul putand fi debitat, curbat si indoit pentru a obtine diverse forme si dimensiuni, rigiditate mare in conditiile unei greutati reduse, rezistenta sporita la factorii de mediu (ploi, radiatii ultraviolete, noxe), rezistenta omologata la foc conform cerintelor actuale.

Bondul se gaseste intr-o larga paleta de culori, se intretine usor si nu se impregneaza in timp cu impuritati, culoarea ramanand practic neschimbata in timp. Acest material (bond) consta intr-un panel compozit realizat din doua straturi exterioare de aluminiu cu grosime standard de 0,5 mm unite printr-un miez de polietilena de inalta densitate. Grosimea sandwich-ului rezultat poate fi de 3, 4 sau 6 mm, in functie de necesitatile specifice. Produsul finit - caseta - se obtine prin prelucrarea tridimensionala a foilor de bond. Casetele se imbina pe fatada intr-un caroiaj particular definit prin proiectul de arhitectura. Casetele sunt rigide, iar efectul de sandwich asigura amortizarea vibratiilor si nedeformarea lor.

Bond-ul se preteaza design-ului oricaror tipuri de constructii, cum ar fi: cladiri de birouri, mall-uri, banci, hoteluri, stadioane, pavilioane expozitionale, cladiri industriale, supermarket-uri, terminale pentru pasageri, puncte de taxare pe autostrazi, statii de benzina, tuneluri, panouri stradale si multe altele.

Constil International este capabila sa ofere servicii de proiectare, executie si montaj al casetelor cu materiale provenite de la cei mai renumiti producatori in domeniu, cu urmatoarele branduri: Alucobond, Etalbond, Jbond, Reynobond, Naturalbond, Exalcobond.

Pretul per MP de manopera cuprinde: