Servicii Construcţii Industriale

Hale metalice

Halele metalice sunt o solutie excelenta pentru constructia de spatii de productie, depozite, ateliere, spalatorii, showroom-uri, birouri, constructii provizorii de santier. Constructiile de tip hala sunt cele mai adaptate ritmului de dezvoltare actual. Halele cu structura metalica sau mixta au un grad redus de dificultate in proiectare si executie. Constil International construieste hale de dimensiuni mici, medii sau mari cu materiale de cea mai buna calitate cu rezistenta foarte buna atat la vant, zapada, cat si in caz de seism.

Avantaje:

Placări cu panouri sandwich de perete şi de acoperiş

Panourile termoizolante asa numitele panouri sandwich, se pot utiliza la realizarea fatadelor, acoperisurilor, peretilor de compartimentare sau a plafoanelor. De asemenea, sunt recomandate pentru utilizarea in industria alimentara, in proiecte in care este necesar sa se respecte cerinte foarte stricte de igiena si intretinere.

Panourile termoizolante sunt elemente prefabricate, compuse din doua foi de tabla cu sistem protectie colorat si un miez izolator. Miezul izolator poate fi din vata de roca minerala, spuma poliuretanica sau spuma policianurata. Toate aceste panouri pot fi cu prindere ascunsa sau cu fixare standard. Ele se pot executa si rezistente la foc 60 min, 120 min, 180 min.

Aplicaţii: